Uusi päävalmentaja tuo vankan kokemuksen ja intohimon uintiin

Olemme iloisia ja ylpeitä ilmoittaessamme, että Tero Välimaa on valittu seuramme uudeksi päävalmentajaksemme. Tero on kokenut uimari ja valmentaja, jolla on mittava tausta niin urheilussa kuin valmennuksessakin. Hänen intohimonsa uintiin ja jatkuva halu kehittää itseään ja muita tekee hänestä erinomaisen lisän seuramme valmennustiimiin.

Tero aloittaa tehtävässään 1.7.2024, ja hänen odotetaan tuovan mukanaan runsaasti uutta energiaa ja innostusta seuramme valmennukseen.

Tero on hankkinut laajaa kokemusta urallaan sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on toiminut huippuvalmentajana Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa saavuttaen menestystä kaikkialla, missä on työskennellyt. Tero on ollut osa useita menestyksekkäitä uimaseuroja ja on valmentanut lukuisia uimareita kansalliselle ja kansainväliselle tasolle.

Yksi Teron vahvuuksista on hänen positiivinen ja innostava lähestymistapansa valmennukseen. Hän pyrkii aina luomaan motivoivan ja positiivisen ilmapiirin harjoituksiin, jossa jokainen uimari tuntee kuuluvansa joukkueeseen ja saa mahdollisuuden kehittyä sekä altaalla että sen ulkopuolella. Teron tavoitteena on saada uimarit nauttimaan harjoittelusta ja innostumaan jatkuvasta kehittymisestä.

Terolla on myös vankka koulutus ja ammattitutkinto valmentajana. Hän hallitsee monipuolisesti kaikki valmennusprosessin vaiheet ja osaa huomioida yksilölliset tarpeet jokaisen uimarin kohdalla. Terolla on syvällinen ymmärrys niin urheilijan fyysisistä ominaisuuksista kuin psyykkisestäkin valmennuksesta.

Toivotamme Teron lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme ja odotamme innolla yhteistä matkaamme kohti uusia saavutuksia ja menestyksiä!