Kilpailut ja vakuutukset


Kaikki ilmoittautumiset kilpailuihin tekee vastuuvalmentaja. Kilpailussa uitavat matkat päättää valmentaja. Pienempien uimareiden on hyvä tehdä ilmoittatumiset yhdessä valmentajan kanssa.

Lappeenrannan Uimarit ry kustantaa uimareillensa vain arvokilpailuiden kaikki starttimaksut. Arvokilpailuja ovat Rollo, IKM, GP, NSM-/SM-finaalit sekä niiden karsinnat. Masters-uimareille seura maksaa kaikki Masters Mestaruus - kilpailujen startit. Kaikkien muiden kisojen startit ovat uimarille maksullisia.

Maaliskuusta 2019 alkaen myös omiin kilpailuihin on maksulliset startit. Maksuttomat startit saa vain siinä tapauksessa, että uimarilta on kisoissa mukana toimitsija. Tavoite on, että toimitsijareserviä on sen verran, että toimitsijanakin on mahdollisuus päästä seuraamaan oman lapsen uintia. Tehtäviin opastetaan.

Valmentajat keräävät ilmoittautuneet ja starttimaksut laskutetaan kilpailijoilta seuran toimesta.

Yön yli kestävien kisamatkojen ajalta mukana olevien valmentajien majoituskulut jaetaan mukana olevien osallistuvien uimareiden kesken, riippumatta siitä, missä uimari itse majoittuu. Valmentaja on paikalla uimareita varten.

Kaikkiin kilpailuihin ilmoittautuminen on sitovaa.

Kisamatkat pyritään tekemään yhteiskyydityksillä joko linja-autolla tai henkilöautoilla.

Seura ei ole vakuuttanut uimareita. Jokaisen on huolehdittava itse omasta vakuutus-turvastaan. Kilpailuissa käyvät uimarit ovat vakuutettuja Blue Card-lisenssin kautta. Sen sijaan vauvauimarit, uimakoululaiset ja Masters-uimarit ja muut aikuisuimarit ovat vakuutettuja seuran puolesta.

Blue Card on kilpailulisenssi, jota ilman et voi osallistua kisoihin. Lisenssi tulee uusia vuosittain.

Blue Card - lisenssi

  • kilpailulisenssi ajalle 1.9 - 31.8
  • Pohjantähden tapaturmavakuutus treeneissä ja kilpailuissa
  • Pisara- palvelun käyttöoikeus
  • HUOM! astuu voimaan muutaman vuorokauden sisällä ostosta.

Voit lunastaa täältä -> Blue Card - lisenssi

Tempusopen

Tempusopen - järjestelmästä  löydät kaikki uinnin viralliset tulokset uimarin nimen perusteella.

 Järjestelmään pääset tästä -> Tempusopen


Image