Kilpailut ja vakuutukset


Kaikki ilmoittautumiset kilpailuihin tekee vastuuvalmentaja. Kilpailussa uitavat matkat päättää valmentaja. Pienempien uimareiden on hyvä tehdä ilmoittatumiset yhdessä valmentajan kanssa.

Lappeenrannan Uimarit maksaa uimarin starttimaksut seuraaviin arvokilpailuihin; Rollo-kisat, IKM-loppukilpailut ja nuorten ja aikuisten SM-kilpailut. Masters-uimareille seura maksaa kaikki Masters Mestaruus - kilpailujen startit. Kaikkien muiden kilpailujen startit ovat uimarille maksullisia. 

Startit ovat maksulliset myös omiin kilpailuihin. Maksuttomat startit saa, kun uimarilta on kisoissa mukana toimitsija. Tavoite on, että kilpailussa on reilusti toimitsijoita, että toimitsijanakin on mahdollisuus päästä seuraamaan oman lapsen uintia. Tehtäviin opastetaan.

Valmentajat keräävät ilmoittautuneet ja starttimaksut laskutetaan kilpailijoilta seuran toimesta.

Yön yli kestävien kilpailumatkojen ajalta mukana olevien valmentajien majoituskulut jaetaan kilpailuun osallistuvien uimareiden kesken, riippumatta siitä, missä uimari itse majoittuu. Valmentaja on paikalla uimareita varten.

Kaikkiin kilpailuihin ilmoittautuminen on sitovaa.

Seura ei ole vakuuttanut uimareita.
Jokaisen on huolehdittava itse omasta vakuutusturvastaan. Kilpailuissa käyvät uimarit ovat vakuutettuja Blue Card-lisenssin kautta.

Blue Card on kilpailulisenssi, jota ilman et voi osallistua kilpailuihin.
Lisenssi tulee uusia vuosittain.

Blue Card - lisenssi

  • kilpailulisenssi ajalle 1.9 - 31.8
  • Pohjantähden tapaturmavakuutus treeneissä ja kilpailuissa (jos on ostettu lisenssi vakuutuksella, pelkkä lisenssi ei sisällä vakuutusta)
  • Pisara- palvelun käyttöoikeus
  • HUOM! astuu voimaan muutaman vuorokauden sisällä ostosta.

Blue Card lisenssin voit ostaa Suomisportin sivuilta tai Suomisport mobiilisovelluksella.
Suomisport kauppa

Tempusopen

Tempusopen - järjestelmästä  löydät kaikki uinnin viralliset tulokset uimarin nimen perusteella.

Järjestelmään pääset tästä -> Tempusopen