UUSI Vesipeuhu-kurssi 2019

Tammikuussa aloitamme uuden vesipeuhukurssin Lappeenrannan keskustassa.

Vesileikkikerho 3-vuotta täyttäneille - alle 5-vuotiaille lapsille oman aikuisen kanssa. Yksi aikuinen altaassa yhden lapsen kanssa. Tutustumme veteen elementtinä erilaisten leikkien, harjoitusten, välineiden ja mielikuvitusmatkojen avulla. Kurssin tavoitteena on totuttaa lapsi veteen ja antaa valmiudet uinnin oppimiselle, ei vielä siis varsinainen uimataito.
Tavoitteena myös Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton varhaistaitomerkkiin vaadittavat suoritukset: osata/uskaltaa korvien kastaminen selkäasennossa, itsenäinen liikkuminen vedessä, kenguruhyppely/kävely 5m, kastautuminen kokonaan ja itsenäinen altaaseentulo reunalta. Tämän lisäksi harjoitellaan muitakin vedessä liikkumisen taitoja eri asennoissa.
Uimme kerran viikossa, torstaisin, yhteensä 12 kertaa Snellmaninkadulla Veljeskodin altaalla. Uintikertoja on ennen hiihtolomaa (vko 9)  kuusi kertaa ja hiihtoman jälkeen toiset kuusi kertaa.
Hinta 180 €, sisältää ohjauksen, mahdolliset materiaalit, vakuutuksen ja seuran jäsenyyden. Maksun voi maksaa kerralla tai kahdessa osassa.

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä. Kurssille otetaan 10 ensin ilmoittautunutta lasta.