Ryhmien esittely

UIMAKOULUT OVAT UUDISTUNEET KEVÄÄSTÄ 2019 ALKAEN

Entisen kahden tason tilalla on kolme eritasoista ryhmää. On tärkeää, että lapsi ilmoitetaan oikean tasoiseen ryhmään, jotta hän saa juuri sillä hetkellä tarvitsemaansa opetusta. Jos olet epävarma ryhmästä, kysy! Yhteystiedot ryhmäkuvauksien alla.

 

ALKEISRYHMÄ  on tarkoitettu 5 – 7 -vuotiaille uimataidottomille lapsille, jotka eivät vielä uskalla kastaa kasvojaan veteen tai kastaa selinasennossa korviaan. Ryhmässä totuttaudutaan veteen, harjoitellaan kellunnat, liu’ut ja mahdollisuuksien mukaan tutustutaan alkeisuinteihin. Tavoitteena on suorittaa vesitaitomerkin tehtävät.

 

ALKEISJATKO on tarkoitettu lapsille, joiden uimataito on vähäinen (alle 5 metriä) ja he uskaltavat laitaa kasvonsa veteen ja sukeltaa. Ryhmässä harjoitellaan alkeisuinteja sekä vahvistetaan sukellustaitoja. Tavoitteena on saada 10 metrin uimataito sekä alkeismerkki.

 

JATKORYHMÄ on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida sujuvasti 10 metriä tai ovat suorittaneet alkeismerkin. Ryhmässä kehitetään jo opittuja taitoja ja harjoitellaan hyppyjä, sukeltamista sekä alkeisuintilajeja. Pääasiassa uidaan syvässä kuntoaltaassa. Tavoitteena on saada 25 metrin uimataito.

 

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa Lappeenrannan Uimahallissa (ma/ke) sekä Lauritsalan uimahallissa (ti/to). Uimakoulun uintiaika on n. 30 min/ryhmä ja uintikertoja 14/kausi. Kuhunkin ryhmään otetaan max 12 lasta. Ohjaajia on kaksi. Kurssimaksu on 130 euroa/lapsi, sähköinen laskutus. Hinta sisältää uintikirjan ja -merkin, vakuutuksen ja seuran jäsenyyden. Lisäksi uimahallille maksetaan 21 € sisäänpääsymaksua + kortti 6 €, jolle ladataan sisäänpääsykerrat 14 krt.

 

INTENSIIVIKURSSEJA järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Pääasiassa alkeis- ja alkeisjatkoryhmiä. Kurssi on 10 krt à 60min, uintikerrat on tiiviisti useasti viikossa tai perättäisinä viikonloppuina. Hinta 100 €.

 

KÄYTÄNNÖSSÄ

Lapset ovat opettajan / opettajien kanssa. Huoltaja saattaa lapsen pukutilaan, auttaa riisuuntumaan, käyttää wc.ssä. Opettajat tulevat noutamaan lapset pukuhuoneesta mainittuun aloitusaikaan. Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa.

Poistullessa huoltaja tulee lasta vastaan pukuhuoneeseen, jonne opettajat tuovat uimakoululaiset uinnin ja saunomisen jälkeen.

 

Lisätiedot:

mari.helen(at)lappeenrannanuimarit.fi

Puhelin 050 4521005 soittoaika ma-to klo 9-14