Seuratoiminta sulun aikana 30.4.2021 asti- Päivitetty 22.4.2021

Päivitetty 22.4.2021
Lappeenrannan Uimareiden seuratoiminta uimahallissa jatkuu nykyisenlaisena 30.4.2021 asti.
Tilannekuva päivitetään Etelä-Karjalassa seuraavaksi 27.4.2021.
 

Päivitetty 7.4.2021
Lappeenrannan kaupungin koronaohjeistukset liikuntatilojen käytöstä ovat nyt voimassa 22.4.2021 asti. Lappeenrannan Uimareiden seuratoiminta jatkuu nykyisenlaisena.

Vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat sekä maajoukkuestatuksella uivat valmennusryhmien uimarit jatkavat harjoittelua valmentajan ilmoittamalla tavalla.

Etelä-Karjalan tilannekuvaryhmä kokoontuu seuraavan kerran 13.4. ja 20.4., joissa viimeistään linjataan harrastustoiminnan jatko kokonaisuudessaan kaikille ikäryhmille.
 

Päivitetty 27.3.2021
Lappeenrannan kaupungin koronaohjeistukset liikuntatilojen käytöstä ovat nyt voimassa 11.4.2021 asti. Lappeenrannan Uimareiden seuratoiminta jatkuu ilmoitetun ohjeistuksen mukaisesti.

Vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat sekä maajoukkuestatuksella uivat valmennusryhmien uimarit jatkavat harjoittelua valmentajan ilmoittamalla tavalla.

Uimakoulut, tekniikkaryhmät sekä vauva-, sisarus ja tenavauinti keskeytetään kevään ajaksi toiminnanohjaajan tiedotteen mukaisesti.

Vuonna 2007 syntyneiden ja sitä vanhempien uimareiden mahdollisuutta osallistua harjoitteluun kevään aikana seurataan.
Nykyisenlaisen sulkutilanteen pitkittyessä mahdollinen maksuhyvitys tullaan huomioimaan jäsenen seuraavassa valmennus- tai kausimaksussa.
 

Päivitetty 11.3.2021
Johtokunnalle on tullut kyselyitä valmennusmaksuihin liittyen.
Valmennusmaksut suoritetaan normaalisti myös sulun aikana. Seuran toimintatavoissa on määritelty, että valmennusmaksuja ei palauteta seurasta johtumattomasta syystä. Koronasulku on seurasta johtumaton syy.

Sulun jatkuessa pidempään, otetaan valmennusmaksujen palautus tai vaihtoehtoisesti korvaavat harjoitukset käsittelyyn johtokunnassa. Tämä käsittely koskee kaikkia valmennus- ja kausimaksun suorittaneita.
 

Uimahallit ovat sulkeutuneet 4.3.2021.
Lappeenrannan kaupunki mahdollistaa harjoittelun valtion ohjeen mukaan vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneille sekä Olympiakomitean ja Paralympiakomitean ykköstason urheilijoille ja edustustason maajoukkueurheilijoille.

Lappeenrannan Uimareiden seuratoiminta toteutetaan kaupungin liikuntatoimen ohjeistuksen mukaisesti.
Ryhmäkoko saa olla max 10 henkilöä, sisältäen valmentajan.
Valmentaja saa sulun aikana valmentaa vain yhtä ja samaa ryhmää. Tästä syystä sulun aikana uimaria voi valmentaa muu, kuin oma tuttu valmentaja.
Tällä liikuntatoimen ohjeistamalla järjestelyllä minimoidaan kontaktit. Ryhmä pysyy koko sulun ajan samana, valmentaja mukaan lukien.
Myös treeniajat ovat poikkeavat ja valmentajat tiedottavat uimarin aikataulun sulun aikana.

Sulun aikana seuratoimintaa ei ole vuonna 2007 syntyneille ja sitä vanhemmille jäsenille.

Vauva-, sisarus- ja tenavauintia ei ole sulun aikana, sillä ryhmäkokoa ja jokaiselle ryhmälle vaadittua omaa ohjaajaa ei voida toteuttaa.

Uimakouluja ja tekniikkaryhmiä ei ole sulun aikana, sillä jokaiselle ryhmälle vaadittua omaa ohjaajaa ei voida toteuttaa.