Oletko sinä meidän seuraava päävalmentaja?

Lappeenrannan Uimarit ry etsii joukkoonsa motivoitunutta ja kokenutta päävalmentajaa! Jos sinulla on paloa ja taitoa kehittää kilpauinnin huippuvalmennusta sekä innostusta luotsata uimareitamme kohti uusia saavutuksia, saatamme etsiä juuri sinua.

Seuramme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi virkeää uintiyhteisöämme, joka tunnetaan laadukkaasta valmennuksestaan ja menestyksekkäästä kilpailutoiminnastaan. Lisäksi pääset työskentelemään motivoituneen ja ammattitaitoisen valmennustiimin kanssa, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä uintiurheilun parissa.

Päävalmentajan tehtäviin kuuluu vastuu valmennustiimin johtamisesta, kilpauintiryhmien valmennuksesta sekä seuran edustusryhmien valmennuksesta. Lisäksi tehtäviin kuuluu valmennustoiminnan kehittäminen ja organisointi yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa.

Etsimme henkilöä, jolla on vahva tausta uintivalmennuksesta, hyvät johtamis- ja organisointitaidot sekä innostava asenne valmentamiseen ja yhteistyöhön. Arvostamme myös positiivista ja vastuullista työotetta sekä halua kehittää sekä itseään että seuran uintitoimintaa.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat olla osa meidän innostavaa ja tavoitteellista uintiyhteisöämme, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si mukaan lukien palkkatoiveesi 30.4.2024 mennessä osoitteeseen johtokunta.lru@lappeenrannanuimarit.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puheenjohtaja Aija Matelalta (aija.matela@lappeenrannanuimarit.fi), varapuheenjohtaja Markku Salolta (markku.salo@lappeenrannanuimarit.fi) tai toiminnanjohtaja Suvi Kailiolta (p. 050 452 1005) toiminnanjohtaja@lappeenrannanuimarit.fi),

Liity mukaan rakentamaan menestystarinaa kanssamme!