Menestystä LrU:n uimareille IKM-finaaleista

Lyhyen radan (25m) Ikäkausimestaruuskilpailu ikäluokkien T12-15 ja P13-16 osalta käytiin Jyväskylässä AaltoAlavarin uintikeskuksessa 8.-10.12.2023.

Lappeenrannan Uimarit uivat kisoista yhteensä kuusi mitalia; 3 kulta-, 2 hopea- ja 1 pronssimitalia.
Seurojen mitalivertailussa LrU sijoittui 13. sijalle. Mitaleiden lisäksi uimarit uivat pistesijoista ja seurapisteissä LrU saavutti 79 pisteellä 18. sijan.

Lappeenrannan Uimareista ikäkausimestaruusfinaaleihin pääsi karsinnoista kymmenen uimaria. LrU osallistui lopulta yhdeksän uimarin voimin kisoihin 32 kisastartilla.

Miina-Anniina Härkänen ui T15-sarjassa kaksi ikäluokan suomenmestaruutta (1.) 800 ja 200 metrin vapaauinneissa. Lisäksi Miina-Anniina sijoittui toiseksi (2.) 400 metrin sekauinnissa ja 400 metrin vapaauinnissa. Pronssille (3.) Miina-Anniina ui 200 metrin selkäuinnissa.

Veeti Ukkola ui P13-sarjassa ikäluokan suomenmestaruuden (1.) 400 metrin vapaauinnissa sekä sijoittui viidenneksi (5.) 400 sekauinnissa ja 200 metrin vapaauinneissa.

Veikko Seppänen ylsi P16-sarjassa kaksi kertaa neljännelle (4.) sijalle sekä 50 metrin perhosuinnissa (P13-16-sarja) ja 100 metrin perhosuinnissa. Veikon 100 metrin perhosuinnissa uitu aika oli samalla seuran P16-vuotiaiden seuraennätys.

Onnittelut mitalisteille, pistesijoja ja ennätysaikoja uineille uimareille!