Junior Life Saver

Hengenpelastuskerho

– Junior Lifesaver club

On tarkoitettu 8 – 13 vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille.          

Kerhossa harjoitellaan uinti- ja pelastustekniikoita, kuljetuksia ja kuljetusotteita, pelastushyppyjä, vaatteissa uintia, pelastusvälineen käyttöä, uhrin nostamista vedestä, elvytystä ja muita ensiaputaitoja sekä sukeltamista ja tilannearviointia.

Eteneminen tapahtuu helposta vaikeaan ja harjoituksissa pidetään aina pilke silmäkulmassa. Kerhoon tullessa kerholaisen tulisi pystyä uimaan vähintään 100m, josta 25m selällään. Tavallinen uimataito riittää, sillä kaikki ovat hyviä jossakin.

Hengenpelastuskerhon työvälineitä ovat pelastusrengas, heittoliina, heittokanisteri, nukke, pelastusliivit, ämpärit, patjat/lautat, köydet, räpylät, maskit ja snorkkelit, uimalaudat ja uppoesineet.

Junior-hengenpelastuskerhon toiminnan tavoitteena on paitsi vesiturvallisuus ja taitojen kartuttaminen, myös ja ennen kaikkea – vedessä viihtyminen.

 

Kerho toteutetaan Lappeenrannan uimahallilla keskiviikkoisin klo 14.30 - 16 alkaen ke 11.9.2019  (kesto noin tunti aikavälillä 14.30-16, aika tarkentuu lähempänä). Yhteensä 12 kertaa, joista 6 ennen syyslomaa ja 6 syysloman jälkeen. 

Ilmoittautuminen on alkanut välilehdellä ilmoittautuminen tai täällä

 

Lisätietoja 0504521005 mari.helen(at)lappeenrannanuimarit.fi